Winterbijeenkomst 2023

Startdatum:
11:00 - 11 februari 2023
Einddatum:
17:30 - 11 februari 2023
Onderwerp:
Winterbijeenkomst 2023
Organisator:
Kosten:

“Kistjesdag”

Locatie:
BAK, basis voor actuele kunst
Pauwstraat 13a, 3512 TG Utrecht
(zaal open om 10:30)

Hét moment om andere leden van de NEV te informeren over uw entomologische ervaringen in het afgelopen jaar. Dus hebt u bijzondere vondsten of ontdekkingen gedaan of bent u betrokken geweest bij interessant entomologisch onderzoek of publicaties, dan nodigen wij u uit hierover een korte voordracht te houden (10 à 15 minuten). Dat mag door het tonen van meegebrachte insecten uit het traditionele “kistje”, aan de hand van foto’s, of met behulp van een powerpoint-presentatie.

Een extra programma-onderdeel is dit jaar de uitreiking van de Uyttenboogaart-Eliasen Prijs. Deze prijs wordt eens per vier jaar toegekend aan een Nederlandse entomoloog die zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt. Het is me een genoegen aan te kondigen dat ditmaal de prijs zal worden uitgereikt aan Berend Aukema. De Winterbijeenkomst zal worden afgesloten met een borrel.

De winterbijeenkomst is natuurlijk ook een mooie gelegenheid om andere leden te ontmoeten en nieuwtjes uit te wisselen. Aanmelden van een presentatie kan via invullen van de sprekerslijst die bij binnenkomst naast de presentielijst ligt of al vóór de Winterbijeenkomst via een mailtje naar secretaris@nev.nl. Wij zijn benieuwd naar uw verhaal!

Tot ziens op 11 Februari in Utrecht!

P.S.: het is toegestaan om in (de vergaderruimte van) de BAK uw eigen lunch te nuttigen.