Welkom bij de Nederlandse Entomologie Vereniging

Nieuws

nieuwsdatum 27-4-2018
  Aankondiging Wantsencursus
  Datum: za 19 mei
Tijd: 10:00 - 16:00
Locatie: Vrije Universiteit Amsterdam
Details: Cursus wantsen door Berend Aukema en Dik Hermes

Best NEV-lid,

Wil je een nieuwe taxonomische groep leren kennen, of wil je je gaan specialiseren? Dan is dit je kans! Vanuit de NEV organiseren we entomologische cursusdagen, welke bedoeld zijn voor iedereen die ge´nteresseerd is in entomologie. Zowel voor (jonge) beginners die zich nog niet hebben toegelegd op een bepaalde groep, als voor ervaren entomologen die een introductie willen in een nieuwe taxonomische groep. Per cursusdag wordt er een specifieke taxonomische groep uitgelicht door een of meerdere experts. De cursusdagen zijn gratis voor NEV-leden, en niet-leden mogen eenmalig gratis aan een cursusdag deelnemen.

De volgende cursusdag zal plaatsvinden op zaterdag 19 mei van 10:00 tot 16:00 op de Vrije Universiteit in Amsterdam. Tijdens deze cursusdag zullen de wantsen centraal staan, en de organisatie wordt verzorgd door Berend Aukema en Dik Hermes. Tijdens de dag zullen er presentaties gegeven worden, en tijdens een praktijkdeel worden er dieren gedetermineerd. Hierbij kan ook eigen materiaal meegebracht worden om deze op naam te brengen. Er is plek voor maximaal 30 deelnemers.

Om aan de cursusdag deel te nemen verzoeken we je een e-mail te sturen naar oscarfranken@gmail.com. Aanmelden is verplicht aangezien het aantal deelnemers beperkt is (30), dus geef je snel op! Vermeld bij aanmelding in ieder geval:

- Je volledige naam
- Of je NEV-lid bent

Ondanks dat deelname gratis is, verwachten we dat geregistreerde deelnemers ook echt komen. Mocht je onverhoopt niet kunnen, laat ons dit dan zo spoedig mogelijk weten!

Aangezien deze dag toegankelijk is voor niet-NEV-Leden, verzoeken we dit bericht door te sturen naar andere geïnteresseerden.

Hopelijk tot 19 mei!

Met vriendelijke groet,
Astra Ooms en Oscar Franken

Toon alle nieuwsberichten