Welkom bij de Nederlandse Entomologie Vereniging

Nieuws

nieuwsdatum 2-1-2018
  Aankondiging 4e Cursusdag Entomologie: Bodemdieren
  Beste NEV-leden,

Wil je een nieuwe taxonomische groep leren kennen, of wil je je gaan specialiseren? Dan is dit je kans! Vanuit de NEV organiseren we sinds vorig jaar entomologische cursusdagen, welke bedoeld zijn voor iedereen die ge´nteresseerd is in entomologie. Zowel voor (jonge) beginners die zich nog niet hebben toegelegd op een bepaalde groep, als voor ervaren entomologen die een introductie willen in een nieuwe taxonomische groep. Per cursusdag wordt er een specifieke taxonomische groep uitgelicht door een of meerdere experts. De cursusdagen zijn gratis voor NEV-leden, en niet-leden mogen eenmalig gratis aan een cursusdag deelnemen.

De volgende cursusdag zal plaatsvinden op zaterdag 20 januari van 10:00 tot 16:00 op de Vrije Universiteit in Amsterdam. Tijdens deze cursusdag zullen de bodemdieren (specifiek pissebedden en miljoenpoten) centraal staan, en de organisatie wordt verzorgd door Matty Berg. Tijdens de dag zullen er presentaties gegeven worden, en tijdens een praktijkdeel worden er dieren gedetermineerd. Er is plek voor maximaal 30 deelnemers.

Om aan de cursusdag deel te nemen verzoeken we je een e-mail te sturen naar oscarfranken@gmail.com. Aanmelden is verplicht aangezien het aantal deelnemers beperkt is (30), dus geef je snel op! Vermeld bij aanmelding in ieder geval:

- Je volledige naam
- Of je NEV-lid bent

Ondanks dat deelname gratis is, verwachten we dat geregistreerde deelnemers ook echt komen. Mocht je onverhoopt niet kunnen, laat ons dit dan zo spoedig mogelijk weten!

Aangezien deze dag toegankelijk is voor niet-NEV-Leden, verzoeken we dit bericht door te sturen naar andere geïnteresseerden.

Hopelijk tot 20 januari!

Met vriendelijke groet,
Astra Ooms en Oscar Franken


PS. Namens het NEV-bestuur wens ik u allen een gelukkig nieuw jaar en de beste wensen voor 2018!

Mark Lammers
Secretaris

Toon alle nieuwsberichten