Welkom bij de Nederlandse Entomologie Vereniging

Nieuws

nieuwsdatum 13-1-2018
  Winterbijeenkomst 'Kistjesdag' 10 februari 2018
  11.00 - 17.30 uur in Theater Kikker

Ganzenmarkt 14 in Utrecht

Ontvangst met koffie en thee vanaf 10.30u
===

"Kistjesdag"

Hét moment om andere NEV’ers te informeren over uw entomologische ervaringen in het afgelopen jaar. Dus hebt u bijzondere vondsten of ontdekkingen gedaan of bent u betrokken geweest bij interessant entomologisch onderzoek of publicaties, dan nodigen wij u uit hierover een voordracht te houden. Dat mag door het tonen van meegebrachte insecten uit het traditionele “kistje”, aan de hand van foto’s, of met behulp van een powerpoint-presentatie.

Let op: dit jaar wordt de Winterbijeenkomst gehouden in Theater Kikker!

Een extra programma-onderdeel dit jaar is de uitreiking van de UE-Stimuleringsprijs. Deze prijs wordt door de Uyttenboogaart-Eliasen Stichting toegekend aan een jonge Nederlandse entomoloog die onderzoek c.q. publicaties verricht heeft waarmee de entomologie op opvallende/bijzondere wijze in de publiciteit is gebracht. Het is me een genoegen aan te kondigen dat ditmaal de prijs zal worden uitgereikt aan Niels-Jan Dek. De Winterbijeenkomst zal hierom afgesloten worden met een feestelijke receptie.

De winterbijeenkomst is natuurlijk ook een goede gelegenheid om andere leden te ontmoeten en nieuwtjes uit te wisselen. De sprekerslijst ligt naast de presentielijst bij de ingang. Op de dag zelf kunt u zich hier inschrijven voor een presentatie. Aanmelden voor deze dag wordt zeer gewaardeerd in verband met de voorbereidingen (via secretaris@nev.nl).

Wij zijn benieuwd naar uw verhaal!

Tot ziens in Utrecht

Toon alle nieuwsberichten