Welkom bij de Nederlandse Entomologie Vereniging

Zomerbijeenkomst

De zomerbijeenkomst wordt jaarlijks door de Sectie Thijsse georganiseerd. Gedurende dit weekend wordt elk jaar een ander mooi en divers natuurgebied in Nederland door de deelnemers op insecten geïnventariseerd. Naast het doen van vele waarnemingen biedt dit weekend ook ruime gelegenheid om andere leden te leren kennen en kennis te delen. Lees hieronder meer over de zomerbijeenkomst van het aankomende jaar (2016).

De zomerbijeenkomst vindt dit jaar van 3 tot 5 juni plaats in de Noordhollandse duinen. We zijn te gast in het Noordhollands duinreservaat (PWN) en in de Schoorlse duinen (Staatsbosbeheer). Dit aaneengesloten duingebied is meer dan 7000 hectare groot. Hier zijn de Nederlandse duinen op zijn breedst en op zijn hoogst. Veel reliŽf dus en veel afwisseling in biotopen en habitats. Een rijke schakering van strand, duinen, heide, bossen en sinds 1997 een echte inham waar de zee bij hoog water weer vrij spel heeft. We overnachten in groepsonderkomen Hoeve Vredesteijn in Egmond-Binnen, met ruimte voor 72 personen.

Hoeve Vredesteijn
Herenweg 37
1935 AB, Egmond-Binnen
mob. 0637148348
info@hoevevredesteijn.nl
hoevevredesteijn.nl

Voor wie zelf een overnachtingslocatie wil regelen zijn er voldoende campings en hotels in de buurt.


Kosten en aanmelding
De kosten voor deelname zijn als volgt:

 Optie  Prijs
 1x Overnachting (incl. maaltijden)*  € 30,00
 2x Overnachting (incl. maaltijden)*  € 55,00
 Diner (bij overnachting elders)  € 12,50 per diner
 Dranken  Kostprijs m.b.v. "bierlijst"
 Studentlid  Alle opties (behalve dranken) voor helft van de prijs

* Maaltijden bestaan uit twee keer warm eten (vrijdag en zaterdag) en ontbijt. Lunch bestaat uit lunchpakket dat men zelf bij het ontbijt klaarmaakt.

U kunt zich aanmelden door het verschuldigde bedrag over te maken op rekening IBAN NL93 INGB 0000 1163 95 t.n.v. Nederlandse Entomologische Vereniging te Leiden onder vermelding van 'zomerbijeenkomst NHD'. Tevens dient u zich per e-mail op te geven via secretaris@nev.nl, waarbij u desgewenst kunt aangeven dat u vegetariër bent!

De organisatie ontvangt uw aanmelding het liefst zo spoedig mogelijk, maar in elk geval vóór 15 mei a.s. Latere aanmeldingen kan de organisatie helaas niet in behandeling nemen. Dus wees er snel bij en geef u nu op!

Wij hopen u tijdens het weekend te begroeten!

Met vriendelijke groeten,
Jan ten Hoopen (organisator namens sectie Thijsse)
Mark Lammers (secretaris NEV)